Salinoterapia, o alternativă sănătoasă pentru tratarea racelilor de sezon

de | 08.09.2022 15:45 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Salinoterapia ajută la tratarea racelilor de sezon!

 

Din păcate sezonul rece a venit, iar cei mici sunt predispuși la virozele de sezon.

Totuși, din fericire toamna aceasta Salina Argeș, vă așteaptă la salinoterapie, o alternativă sănătoasă pentru tratarea racelilor de sezon, unde copiii se pot trata si se pot juca în același timp!

Salinoterapia este recomandată în tratarea afecțiunilor sistemului respirator cum ar fi: astmul bronsic, rinita, rinita alergica, sinuzita, bronsita, raceala sezoniera, laringita, pneumonie, amigdalita cronica, alergii, afectiuni ale pielii, acne, dermatite, eczema, psoriazis, creșterea imunității organismului.

 

salinoterapia

 

Despre salină se știe că are un efect bactericid , iar terapia cu cu aerosoli salini fluidifică și crește eliminarea de secreții bronșice , în mare parte datorită ionilor negativi.

 

În salină este recomndată o cură de 45 de minute și să se respire atât pe nas, cât și pe gură, astfel încât mucoasa bucală și cea a gâtului să intre in contact cat mai mult cu acești aerosoli salini.

 

salina salinoterapia

 

Salionoterapia poate avea urmatoarele efecte:

– creșterea imunității și detoxifierea organismului,

– reducerea oboselii cronice și a stresului,

– este benefică în depresie și stări de anxietate,

– eficientă în tratarea fibrozei chistice sau a fumătorilor cronici.

 

salinoterapia

Trebuie reţinut faptul că, o salină este de nouă ori mai aseptică (sterilă) decât o sală de operaţie, în sare nu există şi nu se dezvoltă microbii.

După fiecare şedinţă aerul din camera salină este ventilat, acesta fiind înlocuit de 3 ori în doar 15 minute iar aerul proaspăt introdus este mereu filtrat.

 

În această perioada, mai exact până la data de 15 septembrie abonamentele care includ copiii beneficiază de o reducere de 20%.

 

salinoterapia

 

Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon:  0771 287 146

 este situată în Pitești, în spatele Judecătoriei,

Facebook: Salina Arges

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | salina Argeș