( VIDEO) Salvamont Argeș a plecat în căutarea a 4 tineri de 20 de ani care au urcat fără lanterne pe munte!

de | 21.07.2022 22:27 | Știri, Eveniment, Județean

UPDATE 22:34

Grupul de 4 tineri care și-a continuat expediția a fost găsit în siguranță și se întorc împreună până la cazarea Capra, apoi cu mașina până la cota 2000.

salvamont arges - ( VIDEO) Salvamont Argeș a plecat în căutarea a 4 tineri de 20 de ani care au urcat fără lanterne pe munte!

salvamonttt - ( VIDEO) Salvamont Argeș a plecat în căutarea a 4 tineri de 20 de ani care au urcat fără lanterne pe munte!

Știre inițială 

În urmă cu puțin timp, un tânăr de 21 de ani care a plecat, alături de alți 4 tineri spre Moldoveanu, a alertat echipa Salvamont Argeș. Se pare că acesta a rămas în urmă, rupsându-se de grupul cu care a venit.

Tânărul a fost găsit în traseul principal de creastă al munților Făgăraș, la două ore de mers de la zona. Acesta i-a informat pe salvatorii montani că grupul și-a continuat traseul spre Moldoveanu, fără lanternă sau pic de experiență. Grupul format din cei 4 tineri, cu vârste între 19 și 28 ani, care și-au continuat deplasarea nu a mai fost niciodata pe munte.

salvamontt - ( VIDEO) Salvamont Argeș a plecat în căutarea a 4 tineri de 20 de ani care au urcat fără lanterne pe munte!

Aceștia au plecat din Bâlea la orele 13 cu gândul de a ajunge pe vârful Moldoveanu și să se și întoarcă.

Doi salvatori au rămas alături de cel epuizat în timp ce restucl echipei Salvamont Argeș și-au reluat căutarile, până la cabana Podragu, cu speranța de a-i găsi pe cei 4 tineri.

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ales judeţean – anchetat penal pentru că a vândut fake-uri Chanel şi Calvin Klein

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont | Salvamont Argeș