500 de persoane au rămas prinse într-un cazinou după ce 13 angajați au fost depistați cu COVID!

de | 21.07.2022 22:54 | Știri, Eveniment, Național

Evenimentul a avut loc la celebrul cazinou Grand Lisboa, Macao. Acest simbol al regiunii și-a închis porțile cu 500 de persoane înăuntru, după ce au fost depistate 13 cazuri pozitive de coronavirus în rândul personalului său.

La Vanguardia precizează că închiderea celebrului cazinou trebuia să dureze doar câteva zile, însă din cauza epidemia de Omicron, acesta a rămas cu totul închis. De asemenea, nu este singurul caz, fiind ordonată și închiderea altor case de jocuri de noroc. Acest lucru este riscant pentru economia regiunii.

Această decizie crează adevărate dificultăți populației. În cursul zilei de luni, 680.000 de locuitori erau deja supuși celei de-a 11-a runde de testare în masă.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salvamont Argeș a plecat în căutarea a 4 tineri de 20 de ani care au urcat fără lanterne pe munte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole