(VIDEO) Acțiune în derulare a salvamontiștilor argeșeni! Au ajuns la turistul rănit pe munte!

de | 11.09.2022 16:20 | Știri, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI, ora 21:00

Salvatorii montani argeșeni au ajuns la turistul rănit pe munte. Bărbatul de 44 de ani are luxație la o gleznă și la mâna dreaptă și patru plăgi deschise la cap.

Victima este conștientă, cooperantă.

 

 

Intervenția se desfășoară în condiții grele, vântul bate puternic iar vizibilitatea este extrem de redusă din cauza ceții.

Salvamontiștii aproximează că operațiunea de salvare se va derula toată noaptea.

 

salvamont

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

 

Reprezentanții Salvamont Argeș au anunțat faptul că intervin în aceste momente în cazul unui bărbat căzut între Viștea și Vf. Moldoveanu.

Se intervine cu toți salvatorii montani care sunt în cadrul serviciului Salvamont Argeș deoarece condițiile meteo nefavorabile nu permit elicopterului SMURD să efectueze misiunea.

Aceștia mai precizează că vor încerca cu ajutorul elicopterului SMURD să transporte cât mai mulți salvatori cât mai aproape de zona unde se află victima.

Salvatorii montani aproximează că misiunea de salvare se va desfășura posibil până mâine dimineață, având în vedere zona greu accesibilă unde a căzut bărbatul și condițiile meteo nefavorabile.

Revenim cu informații

 

Foto galerie: Salvamont Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie! Un fost fotbalist care a jucat și la FC Argeș a murit la 40 de ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Salvamont | Salvamont Argeș | SMURD