Sâmbătă. Sportivii piteșteni se strâng în Piața Primăriei

de | 21.09.2023 16:42 | Pitești, Lifestyle

Săptămâna Europeană a Sportului 2023 debutează sâmbătă, de la ora 10:00 în Piața Primăriei din Pitești. Aici și-au anunțat prezența sportivi de la FC Argeș și de la CSM Pitești. Aceștia vor susține o serie de demonstrații de baschet, volei, karate sau box.

În perioada 23 – 30 septembrie 2023, se desfășoară, în toate țările Uniunii Europene, ediția din acest an a evenimentului ”Săptămâna Europeană a Sportului”. Piteștiul este unul dintre zecile de orașe românești în care acest proiect își propune să atragă peste 100.000 de oameni, la nivel național, care să facă mai multă mișcare. Săptămâna Europeană a Sportului va fi deschisă, la Pitești, prin organizarea unor activități sportiv-demonstrative, sâmbătă, 23 septembrie, între orele 10:00 și 11:00, în Piața Primăriei. În cadrul evenimentului, piteștenii mari și mici vor avea ocazia să asiste la demonstrații de baschet, volei, karate sau box, susținute de către sportivii clubului FC Argeș și ai CSM Pitești.

Crosul #BeActive

De asemenea, în data de 30 septembrie, va avea loc crosul #BeActive, la care sunt invitați să participe, alături de copiii și tinerii piteșteni, toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă: ora 10:00 – START Trivale, Palatul Copiilor Pitești – ITM Argeș – str. Victoriei – FINISH și premiere în Piața Primăriei, între orele 11:00 și 12:00. Primăria Municipiului Pitești este partener în organizarea acestor evenimente, alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Consiliul Județean Argeș, Prefectura Județului Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Clubul FC Argeș și Clubul Sportiv Municipal Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cât plătește Adăpostul Public de Câini Pitești pentru îngrijirea animalelor fără stăpân

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole