Șapte traficanți care vindeau droguri în licee au fost reținuți!

de | 21.03.2023 18:02 | Știri, Eveniment, Național

În urma “operaţiunii Meduza”, 22 de persoane au fost audiate la DIICOT. De asemenea, șapte suspecţi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar alţi trei au fost plasaţi sub control judiciar, conform Antena 3 CNN.

La data de 20.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a șapte inculpați și luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile față de trei inculpați, dintre care unul minor, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc”, informează DIICOT.

Au fost efectuate mai multe percheziți domiciliar, în urma cărora au fost descoperite și ridicate cantitățile de aproximativ 300 de grame de canabis, 2 grame de cocaină, 5 grame de ketamină și comprimate din categoria benzodiazepinelor, 5 mărunțitoare mecanice, 4 cântare electronice de mare precizie, mai multe telefoane mobile cu cartele SIM și suma de 4.700 de lei.

Anterior, au fost descoperite droguri de risc și mare risc, canabis în cantitate de 300 de grame și 10 grame de cocaină.

Procurorii DIICOT informează că se fac cercetări și cu privire la alte șapte persoane, care au dobândit calitatea de suspect, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.

Foto Agora.md

Ctiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil cum a fost prins conducând un argeșean! S-a ales cu dosar penal

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: