Savannah Kids Club a pregătit superpetreceri de Halloween

de | 17.10.2023 11:31 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

▼ Concurs de costume, pictură pe față și „trick or treat”

Savannah club

Pregătiți-vă cele mai grozave costume, luați-vă mătura de vrăjitoare și ceaunul fermecat și veniți la cea mai tare petrecere de Halloween organizată în Pitești.

Savannah Kids Club, cel mai nou loc de joacă din oraș, organizează nu una, ci două seri de party, pe 30 și 31 octombrie, începând cu ora 17.00, iar locurile sunt limitate.

Savannah club

Micii oaspeți sunt așteptați îmbrăcați în costume care mai de care mai surprinzătoare, ținuta tematică fiind obligatorie. Savannah Kids Club le-a pregătit o seară de neuitat și vor fi angrenați în concursuri și jocuri distractive și amuzante. De asemenea, vor avea parte de o petrecere cu muzică și dans, dar și karaoke pe ritmuri de Halloween. Nu va lipsi nici pictura pe față sau Halloween Piniata – Trick or Treat, unde vor primi mult râvnitele bomboane și dulciurele. La final, cel mai apreciat costum va primi un cadou de neimaginat!

Savannah club

Ticketul de intrare este de 100 lei per copil, iar în acest cost sunt incluse, pe lângă distracția nelimitată, și gustările pentru micii petrecăreți, respectiv pizza, apă și suc.

Cei mici nu vor mai dori să plece de la locul de joacă, pentru că la Savannah Kids Club este imposibil să se plictisească. Au trambulină, un panou de cățărare de pe care pot plonja în bureți pufoși, tobogane, piscină cu bile și un traseu provocator pe care să îl exploreze. Spațiul dedicat servirii mesei este, de asemenea, de vis, cu multă culoare și animat de personaje îndrăgite.

Savannah club

Tel. 0733.019.361

Locație: Savannah Kids Club (strada Găvenii, nr. 2, Complex John)

 


Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune de la ANM. Ce se va întâmpla cu vremea în perioada următoare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Savannah Kids Club

Ultimele articole