anchetaonline.ro

SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL angajează dulgheri cu experiență

de | 01.09.2022 13:15 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Noi locuri de muncă în Argeș!

SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL angajează dulgheri cu experiență.

Relatii la telefon: 0741 237 909

 

Energomontaj Grup

 

S.C. ENERGOMONTAJ GRUP S.R.L. este pe piaţă încă din anul 1994 timp în care a reuşit să creeze şi să menţină un portofoliu vast de clienţi oferind servicii de calitate, cu garanţie. Am înţeles nevoia pieţei pentru servicii performante la nivel european şi vom continua să ne extindem constant, atât prin achiziţionarea de tehnologii moderne cât şi prin crearea de noi locuri de muncă.

Conducerea firmei se interesează constant în privinţa modalităţilor de a dezvolta afacerea, de a trata toţi clienţii cu aceeaşi seriozitate şi depune eforturi egale spre a le satisface cerinţele. Considerăm că pentru a ne menţine şi performa în economia de piaţă trebuie ca lucrările prestate să vorbească de la sine în privinţa seriozităţii noastre.

Personalul firmei este instruit atât tehnic cât şi din punct de vedere al protecţiei muncii, se mobilizează rapid şi cunoaşte importanţa lucrului în echipă. Oamenii colaborează în vederea obţinerii rezultatelor cât mai bune si punem accent pe colaborarea între angajaţi creând un mediu de lucru plăcut.

Suntem cunoscuţi în regiunea Muntenia ca fiind una dintre cele mai competitive firme din domeniul instalaţiilor şi confecţiilor metalice. Clienţii din trecut revin cu noi proiecte datorită faptului că au fost mulţumiţi de serviciile oferite.

 

Serviciile oferite:

● Proiectarea si executarea centralelor termice si electrice;
● Distributie echipamente termoenergetice;
● Proiectarea, fabricarea si repararea echipamentelor termoenergetice;
● Proiectarea si executia proiectelor industriale;
● Statii de epurare si purificarea apelor reziduale;

 

Energomontaj Grup

 

ISTORIC

Energomontaj Grup SRL a fost Înființată în anul 1994 timp în care a reușit să creeze și să mențină un portofoliu vast de clienți în domeniul construcțiilor civile și industriale.

OBIECTIV

Pentru a ne menține poziția de lider în domeniul construcțiilor industriale și civile, îmbunătățim în permanență calificările și atestările pentru serviciile pe care le oferim.

 

Energomontaj Grup

VIZIUNEA COMPANIEI

Energomontaj Grup SRL este lider în construcțiile civile și industriale, recunoscută și apreciată pentru angajamentul sau fără compromis față de calitate, integritate, siguranță și satisfacția clienților prin furnizarea de servicii de cea mai bună calitate.

MISIUNEA FIRMEI

Energomontaj Grup SRL este dedicată furnizării serviciilor de constructii civile și industriale de cea mai bună calitate pentru fiecare proiect atribuit. Dezvoltăm relații pe termen lung cu clienții noștri pe baza siguranței, calității și performanțelor obținute pentru fiecare proiect.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

David Popovici scrie istorie! A câștigat aurul la Campionatele Mondiale de juniori din Peru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Energomontaj Grup SRL