SÂMBĂTĂ: Circulație închisă pe Transfăgărășan!

de | 01.09.2022 12:35 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș anunță că sâmbătă, 3 septembrie 2022, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan). Măsura va fi aplicată în intervalul orar 07:00-18:00, pe tronsonul cuprins între km 62+100 și km 116+808.

Decizia a fost luată pentru desfășurarea competiției sportive de înot, ciclism și alergare TRANSFIER 2022.

Vă recomandăm să respectați toate regulile de circulație, să circulați prudent, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor rutieri, care se vor afla în teren”, transmit polițiștii argeșeni.

Șoferii pot obține informații actualizate în ceea ce privește traficul pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Plecați la drum? Circulația este restricționată pe DN 7 și A1 București-Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Inspectoratul de Poliție Județean Argeș

Ultimele articole