anchetaonline.ro

PSD Argeș: „Primele contracte de construcție a unor creșe tip prin PNRR semnate la Guvern sunt pentru Pitești!”

de | 01.09.2022 11:55 | Știri, Județean, Național, Politic

  • Au fost semnate două contracte de construcție a unor creșe tip la Pitești!

 

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, președintele executiv al PSD Argeș, a semnat azi, 1 septembrie, împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, două contracte de construcție a unor creșe tip la Pitești.

De menționat faptul că sunt primele contracte din România pentru creșe construite prin PNRR.

Este vorba despre o creșă medie de 70 de locuri situată în Bulevardul Eroilor și de o creșă mică de 40 de locuri din cartierul Găvana II, la complex Albina. Cele două contracte au o valoare de 16,64 milioane lei.

 

crese pentru Pitești

 

Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

 

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!

 

Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!”, a declarat Cristian Gentea.

 

crese pentru Pitești

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrări de asfaltare în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Găvana | PNNR | PNRR | PSD | PSD Argeș