Scad prețurile pe litoral. S-a dat startul programului „Zile gratuite”

de | 19.08.2023 09:29 | Știri, Lifestyle, Național

Veste bună pentru românii care vor să vadă marea pe finalul verii.

Urmează perioada în care prețurile de pe litoralul românesc vor scădea, astfel că hotelierii au dat startul programului „Zile gratuite”, pentru a atrage în continuare turiștii.

Prețurile scad cu 10 până la 20 de procente, anunță managerii agențiilor de turism, pentru că vor să îi atragă în continuare pe turiști la malul mării.

Vacanța pe final de vară, mai ieftină cu 20%

Prețurile vor scădea chiar și cu 20% la cazare. Astfel că, la un resort din Năvodari, pentru patru nopți de cazare, turiștii primesc o a cincea noapte gratuit. Oferta include și accesul la SPA, piscină și alte facilităție pe care le au resorturile, relatează observatornews.

În Mamaia, hotelierii vin cu altă ofertă. Pentru cinci nopți de cazare, turiștii vor primi un cupon de 150 de lei la restaurantul hotelului.

Potrivit sursei citate, cei care doresc să meargă în Mamaia, în următoarea perioadă, vor trebui să scoată din buzunare  între 290 de lei  şi 350, în funcție de hotelul ales.

În Eforie Nord, costurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 180 de lei şi ajung până la 480, în funcţie şi de serviciile pe care le oferă fiecare hotel, iar în staţiunea Neptun-Olimp, prețurile pentru o noapte de cazare sunt între 170 de lei şi 490 de lei.

Sunt vești bune nu doar din partea managerilor agențiilor de turism, dar și din partea meteorologilor, pentru următoarele zile se anunță vreme bună de plajă cu temperaturi de 30 grade celsius.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină a intrat într-un grup de pietoni în localitatea 2 Mai. Doi tineri au murit

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marea Neagră