Clinicile Dentare Dr. Leahu: Soluții stomatologice, de la primul dinte pe tot parcursul vieții

de | 19.08.2023 10:00 | Anunțuri, Din ediția tipărită

Cu Clinicile Dentare Dr. Leahu te bucuri de disponibilitate și proximitate, deoarece avem cea mai mare rețea geografică din România, cu prezență în 13 orașe: București, Pitești, Timișoara, Oradea, Constanța, Turda, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Ploiești, Iași, Sibiu, Craiova.

• Echipă de peste 200 de medici, experți pentru toate specialitățile stomatologice.
Toate serviciile într-un singur loc. Faci puține vizite la stomatolog, pentru că timpul tău este important.
• Experți în tehnica Fast&Fixed – care îți vor reabilita dantura în 24 de ore.
• Plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale.

SERVICIILE NOASTRE

DINȚI FICȘI ÎN 24 DE ORE
• IMPLANTURI DENTARE
• COROANE ȘI FAȚETE DENTARE
• TRATAMENTE DE CANAL
• STOMATOLOGIE COPII
• RADIOLOGIE DIGITALĂ ȘI COMPUTER TOMOGRAF
• APARATE DENTARE
• TRATAMENTE BOALĂ PARODONTALĂ

logo dinti ficsi - Clinicile Dentare Dr. Leahu: Soluții stomatologice, de la primul dinte pe tot parcursul vieții

DINȚI FICȘI PENTRU O VIAȚĂ, ÎN 24 DE ORE

Este tratamentul ideal care îți redă o dantură fixă, funcțională și o viață normală, fără complexe. Această procedură se adresează persoanelor fără dinți, celor cu dinți care nu mai pot fi salvați sau acelor pacienți care poartă proteze mobile și își doresc să aibă din nou dinți ficși.

Timpul petrecut în clinică este atent planificat. Într-o singură intervenție se fac extracțiile, se reface osul și se pun implanturile, iar în 24 de ore de la intervenție se montează lucrarea provizorie fixă. După 6 luni, se fixează lucrarea protetică pe termen lung.

ABONAMENTE

Păstrarea dinților curați și sănătoși este foarte importantă pentru întregul organism. Tocmai de aceea, am creat 4 abonamente stomatologice ce pot fi achiziționate direct în recepțiile Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

ACADEMIA SPAȚIALĂ

Un concept unic în România: prevenție, educație și tratamente într-o lume de poveste. Cei mici au parte de intervenții și tratamente la cel mai înalt nivel de profesionalism, datorită aparaturii și abordării de ultimă generație. Ei vor învăța cum să-și îngrijească corect dințișorii într-un loc plin de aventură, în cabinete colorate cu personaje de poveste și jocuri digitale create special pentru ei.

9e6a4138 5f01 4e3f 8cc5 ef8fedb3694d - Clinicile Dentare Dr. Leahu: Soluții stomatologice, de la primul dinte pe tot parcursul vieții

METODE DE PLATĂ

Te bucuri de o viață mai bună și nu renunți la nicio altă dorință! Ai la dispoziție mai multe soluții de plată, printre care și cea în rate lunare, astfel încât să ai un zâmbet sănătos și frumos! Mai multe detalii poți afla accesând website-ul cliniciledrleahu.ro – secțiunea metode de plată.

Programează-te la: 021 9134
Ne găsești pe:https://cliniciledrleahu.ro/
Strada Doaga, nr. 11, Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dr. Leahu