Scad temperaturile! Cum va fi vremea astăzi

de | 04.01.2023 09:31 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Temperaturile încep să scadă ușor, însă continuă să fie ridicate pentru perioada în care ne aflăm.

Răcirea se va observa în special în regiunile extracarpatice. În majoritatea zonelor, cerul va fi noros, iar ploile își vor face apariția în nordul Munteniei și în sudul Transilvaniei. De asemenea, în zonele joase va fi prezentă ceața.

În Dobrogea și în Bărăgan vor fi înnorări și ceață în prima parte a zilei, iar temperaturile sunt în scădere cu 7-8 grade față de ziua de ieri.

De asemenea, înnorări vor fi și în Bucovina și nordul Moldovei, iar valorile termice vor fi mai mici chiar și cu 10 grade.

Ceața va fi prezentă, în această dimineață, în nordul Transilvaniei și Maramureș, iar maximele nu vor depăși 10 grade pe parcursul întregii zile.

În sudul țării, cerul va fi cuprins de nori, iar temperaturile vor fi în scădere, urmând să nu depășească 9 grade. Și ploile slabe vor fi prezente în unele zone.

Totodată, în sud-vestul țării apar câțiva stropi de ploaie, dar temperaturile rămân ridicate pentru începutul lunii ianuarie.

Foto Jurnalul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lege promulgată! Aceste mașini vor circula cu girofar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole