Scandal într-o benzinărie! Bărbat luat la bătaie de 2 argeșeni

de | 01.04.2022 12:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Rural

Doi argeșeni, de 32, respectiv 38 de ani, ambii din localitatea argeșeană Vedea, au fost reținuți pentru 24 de ore de oamenii legii, după ce în urmă cu o săptămână ar fi agresat un alt bărbat într-o benzinărie din Vedea.

Scandalul între cei 3 a avut loc vinerea trecută și potrivit surselor noastre, aceștia aveau un conflict mai vechi. Vineri seara, pe 25 martie, bărbații care, ulterior, au fost reținuți de poliție, ar fi decis să își regleze conturile cu victima. Astfel, întâlnindu-se din întâmplare într-o benzinărie din localitate, agresorii nu au stat prea mult pe gânduri și l-ar fi luat la bătaie pe bărbat.

Omul a mers la Poliție și a depus plângere împotriva celor doi, fiind acum reținuți și cercetați pentru lovire și alte violențe.

În ziua de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut doi bărbați, de 32, respectiv 38 de ani, ambii din Vedea.
Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 martie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbații ar fi agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau într-o stație de alimentare cu carburant din localitatea Vedea.
După administrarea probatoriului, în ziua de 31 martie a.c., cei doi au fost reținutți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeș.

Potrivit surselor noastre, cei doi agresori sunt cercetați și pentru alte fapte, unul dintre ei pentru violență, iar celălalt pentru conducere fără permis.

Bărbații vor fi prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Amenzi de 5000 de lei, în urma verificărilor polițiștilor

Pe lângă această speță, oamenii legii argeșeni au intervenit în mai multe situații, în cursul zilei de joi, printre acestea fiind numărându-se și acțiunile pentru pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul prelucrării, deținerii și comercializării de material lemnos, verificând activitatea unor societăți comerciale din localitățile Coșeșt și Sălătrucu.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești- Biroul Județean Argeș,
au constatat că societatea comercială din Sălătrucu nu deținea materialul lemnos pe grupe de specii și sortimente, fiind diferențe între stocurile scriptice/înregistrate în aplicația SUMAL 2.0 și stocurile faptice inventariate.

În urma verificărilor efectuate la societatea comercială din localitatea Sălătrucu, s-a constatat că aceasta nu deținea materialul lemnos pe grupe de specii și sortimente diferențe între stocurile scriptice/înregistrate în aplicația SUMAL 2.0 și stocurile faptice inventariate.

Ca urmare a abaterii constatate, societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, totodată fiind dispusă măsura complementară a confiscării valorice pentru cantitatea de 263, 28 mc de material lemnos, în valoare de aproximativ 195.000 de lei.

La societatea din localitatea Coșești, s-a constatat o diferență între stocul scriptic și cel faptic de aproximativ 4 mc lemn de fag și faptul că societatea deținea, fără documente legale, cantitatea de 5,23 mc de material lemnos de diferite esențe”, transmite biroul de presă al IPJ Argeș.

Fiecare societatea comercială s-a ales cu câte o amendă de 5.000 de lei.

Totodată, a fost luată măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 4,19 m.c. lemn foc specia fag, în valoare de 930,69 lei și a confiscării fizice a cantității de 5,23 mc de material lemnos, ce a fost predată unui reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Domnești”, adaugă oamenii legii.

 

 

Foto descriptiv Monitorul de Vrancea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: