Scandal între noră și soacră! S-a ajuns la bătaie, iar una dintre ele a primit ordin de protecție

de | 06.04.2023 21:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Scandal între noră și soacră! S-a ajuns la bătaie, iar una dintre ele a primit ordin de protecție

Nurorile și soacrele nu sunt cele mai bune prietene, de cele mai multe ori relațiile dintre ele fiind tensionate, situație des întâlnită în familiile din România.

Este și cazul unei familii din Brașov, care are o poveste demnă de telenovele. Mai exact, viitoarea noră a unei femei a solicitat ordin de protecție împotriva acesteia, după ce a păruit-o.

Presa locală scrie că întreaga situație conflictuală, care a culminat cu o bătaie, a avut loc miercuri, 5 aprilie, în Codlea, Brașov. O femeie de 53 de ani și-a agresat viitoarea noră, după ce între cele două s-a iscat un scandal.

Situația este cu atât mai ciudată, având în vedere că cele două locuiesc în aceeași casă, potrivit Antena 3 CNN. Însă, acest lucru nu a împiedicat-o pe viitoarea noră a femeii să depună plângere la Poliție.

Astfel, polițiștii ajunși la fața locului au făcut formularul de evaluare a riscului, iar incidentul îndeplinea condițiile de legalitate pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Prin urmare, în urma evenimentului a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie”, iar soacra care și-a bătut nora va fi trasă la răspundere pentru fapta sa.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole