America Express 2024. S-a aflat numele primilor concurenți din următorul sezon

de | 06.04.2023 23:17 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

America Express 2024. S-a aflat numele primilor concurenți din următorul sezon

S-a aflat numele primilor concurenți din următorul sezon al show-ului TV America Express, unul dintre cele mai urmărite din România. Este vorba despre 4 concurenți care au dat, deja, un răspuns pozitiv privind participarea lor.

Deși America Express, show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, s-a încheiat recent, cei care îndrăgesc această emisiune așteaptă cu nerăbdare difuzarea următorului sezon. La fel de mult, fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle numele concurenților care vor participa la America Express 2024.

Primele vedete care au acceptat provocarea sunt cuplurile formate din Tavi Clonda și Gabriela Cârstea , precum și Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, conform surselor Cancan.ro.

Rămâne de văzut dacă aceste informații vor fi confirmate și de producătorii emisiunii, care au dezvăluit, însă, unde se va desfășura următorul sezon al show-ului.

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii America Express au dezvăluit în cadrul podcastului lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde se va defășura America Express 2024. De asemenea, ei au povestit și anumite situații din culise, care au avut loc în acest sezon.

Filmările pentru sezonul 2024 vor începe anul acesta, cel mai probabil în iunie, și potrivit producătoarei zonele nu vor fi mai safe decât cele din 2023.

Următorul sezon va fi tot America Express’, a spus Mona Segall. „Noi îți spunem țările, dar vezi tu mai departe’, a declarat Robert Lionte. Producătoarea a completat: „S-ar putea să se schimbe.’ „Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina’, a dezvăluit Robert Lionte, potrivit Viva.ro.

Totodată, Mona Segall a relatat una dintre cele mai înspăimântătoare situații prin care echipa a trecut la filmările pentru sezonul din 2023. Potrivit producătoarei, prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a fost în pericol să fie răpită.

În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Au venit Federalii, cu arme, au înconjurat zona.”, a declarat Mona Segall.

Cătălin Bordea și Cortea au câștigat America Express 2023

În finală s-au calificat echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Cortea, dar și echipa Chef Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigătoare fiind echipa formată din comedianții și actorii Bordea și Cortea. Ei au primit un premiu de 30.000 de euro

. Amintim că la debutul emisiunii, 9 cupluri de concurenți au ajuns în America. Aceștia au mers Mexic, Guatemala și Columbia.

Cuplurile participante din acest an au fost Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

Foto Cancan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: America Express

Ultimele articole