(Video) Scandal după scandal la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Argeș

de | 09.03.2024 12:20 | Județean, Eveniment, Importante

  • Un nou scandal la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Argeș.

 

Doctorița de gardă l-a trimis acasă pe un pacient care a avut o tentativă de suicid; omul susține că l-a chemat în schimb la cabinetul ei privat.

Romulus Stancu din Pitești se află într-o depresie severă și a avut deseori scandaluri în familie. Prin urmare, soția lui, cu care este în divorț, a cerut un ordin de protecție pe care autoritățile l-au emis în ianuarie și care este în vigoare și acum și prin care s-a impus o consiliere psihologică.

Starea de depresie a bărbatului s-a agravat, iar noaptea trecută a avut un episod suicidal; s-a tăiat pe mâini.

Și-a anunțat avocata, Ingrid Alexandrescu, la sugestia căreia a sunat, procedural, la 112, și a cerut ajutor.

112 pompierii smurd

Sursa Foto Digi24

O ambulanță l-a dus la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, acolo unde de gardă era doctorița Stanciu. Deși a văzut starea agravată de depresie a lui și omul i-a spus că vrea să se sinucidă și a ajuns acolo ca să fie salvat, doctorița nu a vrut să-l primească.

Bărbatul spune că l-a chemat însă pentru un consult la cabinetul ei privat.

 

Avocata Ingrid Alexandrescu spune că faptul că doctorița nu l-a internat poate fi considerat o înlesnire a actului suicidal.

Din nou s-a făcut apel pe 112, iar un echipaj SMURD îl va duce, însoțit de altul de la poliție, din nou, la Secția Psihiatrie, unde omul speră să fie internat pentru a fi salvat.

INFORMAȚII NOI

Contactat telefonic bărbatul ne-a declarat că a ajuns pentru a doua oară la psihiatrie, iar doctorița, cum a ajuns acolo, i-a cerut biletul de trimitere către centrul ei privat, l-a rupt si l-a aruncat la gunoi.

Mi-a cerut biletul și l-a rupt., l-a aruncat la gunoi”, ne-a povestit Romulus Stancu.

Am încercat de asemenea să luăm legătura cu doamna doctor dar aceasta nu a răspuns la telefon.

Reamintim faptul că acest incident a avut loc după cel de ieri, 8 martie, atunci când  șefa secției de psihiatrie, Ștefanache Ramona Ileana, a fost arestată pentru mită.

Citiți mai multe detalii legate de acest subiect pe anchetaonline.ro

30 de zile de arest pentru șefa de la Psihiatrie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole