Bărbat înjunghiat într-un local din Ungheni. Agresorul a fost arestat

de | 08.10.2023 11:58 | Județean, Eveniment

Informații noi

Argeșeanul de 43 de ani, din comuna Ungheni, care a înjunghiat  cu un briceag un bărbat, într-un local din localitate, a fost prezentat în fața instanței competente, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a fost încarcerat.

Știre inițială

Scandal sângeros într-un local din Ungheni.

Un bărbat a fost la un pas de a sfârși tragic, după ce a fost înjunghiat cu o armă de tip briceag de un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani,  în urma unui conflict spontan.

Incidentul nefericit a avut loc ieri seară, iar agresorul ar fi fost beat.

În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ungheni, un bărbat a suferit leziuni prin tăiere, în urma unei stări conflictuale ce a avut loc la un local.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, iar în urma evaluării de specialitate, cadrele medicale au concluzionat că, prin leziunile suferite, i-a fost pusă viața în pericol.

Ca urmare a acestui fapt, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în cauză fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Din cercetări s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan din seara zilei de 06 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 43 de ani, din Ungheni, ar fi înțepat cu un briceag pe un alt bărbat aflat în local.”, transmite IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, în noaptea de 06 spre 07 octombrie, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 07 octombrie, el va fi dus în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv obiectivbr.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Recea, omorât cu un cuțit de un consătean beat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ungheni