Scenariu de coșmar în zona Vivo! Pitești: Nu vă panicați!

de | 13.04.2023 09:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Scenariu de coșmar în zona Vivo! Pitești: Nu vă panicați!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș atrage atenția asupra faptului că astăzi, începând cu ora 09:00, pompierii Detașamentului Pitești desfășoară un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la centrul comercial Vivo Mall Pitești.

Oamenii sunt sfătuiți să nu se panicheze având în vedere că în zona menționată se vor afla autospeciale ale pompierilor ISU Argeș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului, scenariul exercițiului va presupune izbucnirea unui incendiu în zona restaurantelor.

De asemenea, alături de pompieri vor fi și cadre ale Serviciului Privat pentru Situații de Urgență din cadrul operatorului economic.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șeful Poliției Autostrăzi – prins de subalterni cu 160 km/oră la Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vivo! Pitești

Ultimele articole