anchetaonline.ro

Scene periculoase în Argeș! Șofer de 21 ani- prins făcând drifturi

de | 09.10.2022 20:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Inconștiența unora dintre șoferii care circulă pe drumurile publice este de nedescris. Mulți dintre aceștia nu realizează la ce pericol se expun, atât pe ei, cât și pe cei participanți la trafic, atunci când fac anumite manevre pe șosele.

Este și cazul unui tânăr de 21 de ani, din Mărăcineni, care a fost prins de polițiștii Secției de Politie Rurala Bascov, în timp ce făcea manevre periculoase, efectuând derapaje pe drumul public.

În urma faptei sale, șoferul a primit o amendă de 580 de lei și a rămas pieton pentru următoarele 30 de zile. Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto descriptiv

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: