Schimbare la Dacia! Compania a primit o lovitură neașteptată

de | 01.05.2022 09:40 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Dacia a avut un succes fulminant în Europa datorită vânzărilor mari ale autoturismelor. Însă, recent, situația s-a schimbat, iar Sandero nu mai este cea mai vândută mașină pe piața din Europa.

Potrivit datelor Jato Dynamics, la finalul lunii martie 2022, Dacia Sandero a pierdut primul loc pe care îl ocupa în clasamentul celor mai vândute autovehicule din Europa. Modelul constructorului de la Mioveni s-a clasat pe poziția a doua, menținându-se și acum, după finele primului trimestru. Cel mai probabil, schimbarea a fost produsă și din cauza crizei de semiconductori care a afectat extrem de mult și producția Dacia.

Cu toate acestea, există un motiv de bucurie pentru Dacia, având în vedere că Sandero se bucură în continuare de poziția privilegiată de a fi singurul automobil cu creștere a vânzărilor în acest an, din Europa.

În luna martie, cea mai vândută mașină în Europa a fost Tesla Model 3, spre surprinderea tuturor. Există, însă, o explicație privind ocuparea acestei poziții și anume faptul că brandul își livrează comenzile în rafală, când are mașinile asamblate.

Foto: Nwradu.ro

Uzina Dacia își reduce activitatea! Află când

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Uzina Dacia

Ultimele articole