anchetaonline.ro

Mesajul deputatului Adrian Miuțescu cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

de | 01.05.2022 09:45 | Știri, Județean, Politic

 

Deputatul Forța Dreptei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război:

Îi omagiem astăzi, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, pe cei care au pus mai presus de propriul destin viitorul patriei și împlinirea dezideratelor naționale și ne înclinăm în fața lor cu recunoștință și respect.

 

Avem datoria de a cinsti memoria eroilor neamului românesc și de a face tot ce ne stă în putință pentru a păstra integritatea și libertatea țării noastre.

Armata Română şi-a făcut datoria în cele două conflagrații mondiale, militarii noștri continuând să-și pună viața în slujba țării şi după 1990, în teatrele de operații din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest. Devotamentul și abnegația cu care militarii noștri au slujit drapelul național, uneori cu prețul sacrificiului suprem, au făcut ca România să fie astăzi o țară respectată, membră a Alianţei Nord-Atlantice şi a Uniunii Europene. Profesionalismul, competenţa şi spiritul de camaraderie ale militarilor români sunt cunoscute şi apreciate atât în ţară, cât şi în rândul aliaţilor şi partenerilor noştri.

La peste șapte decenii de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, suntem martorii unui conflict sălbatic, ilegitim și imoral, desfășurat în proximitatea granițelor noastre. Pacea din este zdruncinată de războiul din Ucraina, amintindu-ne faptul că a fost obținută cu greu și va fi la fel de greu de păstrat. Apartenența țării noastre la ne oferă însă garanții de securitate de care are nevoie orice societate interesată de dezvoltare economică și progres.

Vă asigur, încă o dată, dragi veterani de război, de aprecierea și respectul meu pentru tot ceea ce ați realizat în beneficiul statului român, sub culorile drapelului național, și vă transmit urări de sănătate și liniște sufletească alături de cei dragi.

La mulți ani!” a transmis deputatul.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Europa | Forța Dreptei | NATO
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: