Schimbare majoră! Ce se va întâmpla cu norma didactică a acestor profesori

de | 21.04.2023 20:20 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Schimbare majoră! Ce se va întâmpla cu norma didactică a acestor profesori

Schimbare majoră pentru o categorie de profesori! Ministerul Educației a făcut un anunț de interes pentru anumiți dascăli.

Este vorba despre profesorii care au o vechime mai mare de 15 ani. Aceștia vor avea norma didactică redusă, potrivit anunțului venit de la minister.

Măsura este introdusă în noua lege a Educației, reprezentanții ministerului precizând că în acest fel vor să fie recompensată munca profesorilor din România.

Știm că efortul depus de profesori nu este unul ușor. Zi de zi, aceștia sunt aproape de elevi, se implică cu totul în educația lor și fac față cu succes tuturor provocărilor care apar. Iar pentru toate acestea și multe altele, ei merită să fie răsplătiți. Prin noile Legi ale Educației, prețuim și recompensăm munca profesorilor noștri prin reducerea normei didactice după 15 ani”, transmit reprezentanții ministerului Educației, pe pagina de Facebook.

Totodată, ministerul Educației precizează că în acest fel profesorii vor avea mai mult timp liber, prin reducerea normei didactice.

Foto descriptiv Impact de Gorj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul pregătește măsuri drastice: Salarii și angajări înghețate, cumulul pensie-salariu INTERZIS

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei