anchetaonline.ro

Schimbare privind fântână muzicală din Pitești

de | 17.08.2022 12:19 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că începând de vineri, 19 august, programul de funcționare al fântânii muzicale din Piața Primăriei se va schimba.

Având în vedere că sezonul cald se apropie de final, iar zilele vor fi mai scurte, programul de funcționare al fântânii se modifică.

Prin urmare, de vineri, spectacolul de lumini și sunet al fântânii muzicale se va desfășura în intervalul orar 21:00 – 21:30.

În fiecare weekend, de vineri până duminică, piteștenii și vizitatorii vor putea admira jocurile de apă și lumină, sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, fântâna situată în centrul orașului funcționând până la instalarea sezonului rece”, anunță Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Programul „Primul Ghiozdan” va fi anulat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești