anchetaonline.ro

ARGEȘ: Programul „Primul Ghiozdan” va fi anulat

de | 17.08.2022 10:58 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

În acest an, nu va mai derula programul „Primul Ghiozdan” care se adresa elevilor din clasele pregătitoare din mediul rural.

Deși pe 13 mai s-a demarat procedura, la Ședința Ordinară a Consiliului Județean Argeș, fiind alocați 3,4 miliarde de lei vechi pentru 2.300 de beneficiari, programul a fost anulat.

Ghiozdan3.JPG - ARGEȘ: Programul „Primul Ghiozdan” va fi anulat

Foto Consiliul Județean Argeș

Potrivit vicepreședintelui CJ Argeș, Adrian Bughiu, pe 20 iunie, firma care a câștigat anul trecut licitația a făcut contestație, invocând două motive.

Au fost invocate două motive: că licențele grafice internaționale solicitate sut restrictive, ceea ce s-a rezolvat, acceptându-se și cele naționale. Cel de-al doilea motiv a fost reprezentat cererea privind împărțirea pe loturi a produselor (ghiozdane și rechizite). Nu am fost de acord pentru că am fi încetinit lucrurile. Primeam ghiozdanele, dar nu ni se aduceau caietelesau penarele. Reluarea procedurii durează 8 săptămâni, așa că nu vom mai derula proiectul anul acesta”, a declarat Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiuliul Județean Argeș.

Programul „Primul Ghiozdan” destinat elevilor din clasa pregătitoare din mediul rural a fost demarat în anul școlar 2021 – 2022, având scopul prevenirii abandonului școlar și sprijinirii financiare a familiilor din Argeș.

Foto Agerpres

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O școală și doi profesori din Argeș- despăgubiri pentru o elevă, după ce un dulap s-a prăbușit peste ea

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: