Schitu Golești: Bărbatul care a furat componente din cazanul de țuică al unui consătean a fost arestat

de | 25.04.2024 09:13 | Județean, Eveniment

Informații noi 25 aprilie

Bărbatul de 43 de ani, din Schitu Golești, care a furat componente din cazanul de țuică al unui consătean, a fost dus ieri, 24 aprilie, în fața instanței competente, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a fost încarcerat.

Știrea inițială

Pe 23 aprilie, un localnic din comuna Schitu Golești, a reclamat că, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, cineva i-a furat dintr-o anexă a locuinței sale mai multe componente ale unui cazan pentru fabricat băuturi alcoolice.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar în urma cercetărilor au descoperit că făptașul este un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate.

Bărbatul a fost dus la sediu pentru audieri, iar în seara zilei de 23 aprilie, după administrarea probatoriului, el a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma activităților desfășurate, a fost recuperată cantitatea de cupru rezultată din deteriorarea elementelor sustrase.”, transmite IPJ Argeș

În cursul zilei de astăzi, 24 aprilie, bărbatul de 43 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără agresată fizic de concubin în Mioveni! Bărbatul a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Schitu Goleşti

Ultimele articole