FC Argeș Basketball dispută cel mai important meci al sezonui! Ia-ți bilet la semifinală!

de | 25.04.2024 09:03 | Pitești, Lifestyle

  • Ia-ți bilet ACUM la FC Argeș Basketball vs U BT Cluj-Napoca!

Fanii echipei echipei noastre de baschet trebuie să știe că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre FC Argeș Basketball și U BT Cluj-Napoca! Meci foarte important, contând pentru semifinalele Ligii Naționale Getica 95.

Episodul 3 al rundei are loc marți, 30 aprilie, la Pitești Arena, cu începere de la ora 19:00.

FC Argeș baschet

Alb-violeții au obținut un nou rezultat notabil prin calificarea în careul de ași. Baschetbaliștii se află pentru al treilea sezon din ultimele patru în semifinale, dar acest sezon poate fi catalogat ca fiind unul special. Echipa piteșteană nu a fost desemnată principală candidată la un loc de playoff, dar a reușit meciuri extrem de solide. Mai mult, FC Argeș nu a oferit nicio șansă celor de la Rapid București, pe care i-a eliminat cu 3-0.

FC Argeș baschet

Mai trebuie precizat, pe lângă rezultatele din teren, lotul lui Nebojsa Vidic se bucură de a doua medie de audiență din campionat, cu aproape 2.500 fani/meci.

Pitești Arena are motiv de sărbătoare, aceasta fiind prima semifinală baschetbalistică.

FC Argeș baschet

Cei interesați pot achiziționa bilete a meci online, pe platforma www.biletesmart.ro/pitesti, dar și de la Casieria arenei, după următorul program:

  • joi în intervalul 10:00-18:00
  • vineri între 10:00-16:00
  • sâmbătă de la 10:00 la 14:00
  • luni în intervalul 10:00-16:00
  • marți de la 12:00 la 19:00.

În cazul în care este nevoie, Meciul 4 se va disputa joi, 2 mai, la Pitești Arena, de la ora 18:00, anunță reprezentanții Clubului.

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball

Patru zile de entertainment marchează deschiderea noului Argeș Mall! Află programul complet!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball

Ultimele articole