Școala Gimnazială Albeștii de Argeș, dotată pe fonduri europene

de | 12.05.2023 14:29 | Știri, Județean, Politic, Rural

A fost semnat un proiect important pentru comunitatea din Albeștii de Argeș. Proiectul în valoare totală 1.368.930 lei este pe PNRR și prevede dotarea cu mobilier a tuturor sălilor de clasa din cadrul celor patru corpuri de clădire ale Școlii Gimnaziale Albeștii de Argeș.

Sursă foto: Facebook PNL Albestii de Arges

La 500 de ani de atestare documentară, Primăria Albeștii de Argeș se poate mândri cu cel de-al patrulea proiect semnat pe fonduri europene în acest an. ”Un cadou frumos oferit de o administrație liberală de succes, pentru cei aproape șase mii de locuitori. Primarul localității, domnul Gabriel Popa, a reușit să caștige prin PNRR suma în valoare totală 1 368 930 lei. Școala Gimnazială Albeștii de Argeș cu cele patru corpuri de clădiri din localitate vor avea cea mai modernă dotare”, se arată în comunicatul de presă publicat de PNL Albeștii de Argeș pe pagina de Facebook.

Obiectivele propuse prin proiect sunt dotarea cu mobilier a tuturor sălilor de clasa din cadrul celor patru școli, dotarea cu mobilier și materiale, inclusiv echipamente digitale a cabinetului școlar de asistență psihopedagogică, dotarea cu mobilier si materiale sportive a sălii de sport din cadrul unității de învățământ, dotarea cu echipamente IT a laboratorului de informatica și videoproiectoare.

Sursă foto: Facebook PNL Albestii de Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect de hotărâre. Imnul României, intonat la deschiderea fiecărei ședințe a Parlamentului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole