Școala „Liviu Rebreanu” din Mioveni. 43 de ani de activitate în slujba educației

de | 07.11.2023 15:21 | Mioveni, Lifestyle

De astăzi până pe 10 noiembrie, Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni organizează o suită de activități cultural-artistice, sociale și sportive cu ocazia sărbătoririi “Zilelor Școlii” și aniversării a 43 de ani de activitate în slujba educației. Sărbătoarea școlii a fost deschisă în această dimineață cu târgul antreprenorial ”Micul Comerciant”.

Programul activităților cuprinde un Târg antreprenorial ”Micul Comerciant”, Campionat de fotbal – Cupa Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu”, meciuri demonstrative, concursuri tematice de cunoștințe pe discipline, flashmob, întâlniri cu cadrele didactice pensionare ale școlii, dar şi alte surprize pregătite de către cadrele didactice pentru elevi, potrivit informării publicate de adminsitrația locală din Mioveni. Sărbătoarea școlii a fost deschisă în această dimineață cu tradiționalul târg antreprenorial în cadrul căruia elevii și părinții și-au etalat pasiunea pentru prepararea de dulciuri și alte delicii gastronomice, care au fost prezentate în cadrul unei îmbietoare expoziții cu vânzare. La evenimentul festiv au participat reprezentanții primăriei și ai Consiliului Local Mioveni, ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Instituției Prefectului de Argeș, ai instituțiilor de învățământ partenere din oraș, foste cadare didactice, precum și numeroși invitați din toate spectrele comunității locale, care au dorit să-și arate respectul și admirația față de una dintre cele mai prestigioase școli din Mioveni și din județ. Activitățile programate vor continua zilnic și se vor încheia vineri, 10 noiembrie.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Testare gratuită a glicemiei de Ziua Diabetului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni