La Mioveni. Testare gratuită a glicemiei de Ziua Diabetului

de | 07.11.2023 14:18 | Mioveni, Lifestyle

De Ziua Mondială a Diabetului, pe data de 14 noiembrie, la Mioveni, în intervalul orar 08.00 – 16.00, va avea loc o acțiune de testare gratuită a glicemiei. Administrația locală din Mioveni anunță că scopul acțiuni este acela de a conștientiza în rândul populației pericolul grav pe care îl reprezintă diabetul, în special atunci când boala nu este diagnosticată și tratată la timp.

Primăria orașului Mioveni în parteneriat cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Argeș, cu sprijinul Spitalului Mioveni organizează o acțiune de testare gratuită a glicemiei, în cadul căreia persoanele interesate pot interacționa și pot obține informații privind prevenția diabetului zaharat de la specialiști în domeniu. Acțiunea va avea loc pe 14 noiembrie, de Ziua Mondială a Diabetului și se va desfășura la corpul vechi al Centrului Cultural Mioveni, Bloc V2B (lângă Poliția Locală) în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orasului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria Mioveni: Proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale avansează la Făgetu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole