Radic Star, de 3 decenii pe piața de mezeluri și carne din România

de | 07.11.2023 14:19 | Știri

Compania argeșeană Radic Star a împlinit 30 de ani de activitate, trei decenii în care un brand local s-a consolidat și a devenit unul cu renume național. Această ascensiune s-a derulat sub coordonarea fondatorului său, Gheorghe Dicu, a managerului Marius Dicu și a asociatului acestora, Mihai Ungurenuș, dar și a echipei care a implementat standardele de calitate impuse și a ridicat cât mai sus ștafeta așteptărilor, pentru a fi pe primul loc în preferințele clienților.

Radic Star

Preparatele din carne marca Radic Star se regăsesc în meniurile românilor din toată țara, iar unele dintre „vedetele” gamei, precum cârnații cu boabe de muștar, sunt de multe ori duse și la rudele de peste hotare, savoarea lor fiind una unică. Calitatea își spune cuvântul ori de câte ori cineva se orientează către produsele aduse pe piață de către compania ce își are sediul la Ștefănești, iar pentru a răspunde prompt cerințelor clienților săi,

Radic Star

Radic Star s-a extins la nivel național cu o rețea de magazine proprii. Ultimul inaugurat este în localitatea Snagov, de unde consumatorii se pot aproviziona zilnic cu carne și preparate din carne proaspete și de cea mai înaltă calitate. Amenajat pe o suprafață generoasă, spațiul comercial poartă același design de bun-gust ca și cele din Argeș, fiind folosite finisaje și accesorii premium, construite pe o viziune originală și modernă.

Radic Star

Este o adevărată încântare să îți faci cumpărăturile în magazinele RadicStar, unde produsele sunt expuse vizibil, iar personalul este bine instruit pentru a oferi sfaturi și indicații privind sortimentele aflate la vânzare. În Argeș, magazine din rețeaua Radic Star funcționează în Ștefănești, Pitești (Piața Ceair, Piața Găvana, strada Exercițiu, Piața Trivale, Complex Eremia), Mioveni (strada Pieței), Câmpulung (Mall Câmpulung), dar și în București .

Radic Star

Zilnic, în zona de producție a Radic Star, sunt prelucrate peste 30 de tone de preparate din carne, care ajung în șapte județe, respectiv Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj și București.  Bunătățile sunt disponibile atât în magazinele proprii și pe site-ul radicshop.ro, cât și în marile lanțuri de supermarketuri.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce se întâmplă cu limitele actuale de cash? Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru evazioniști: ”Voi veni peste voi!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole