Scrisoare secretă a Reginei Elisabeta! Timp de 63 de ani nu poate fi deschisă

de | 12.09.2022 11:04 | Știri, După subiect, Lifestyle

În anul 1986, Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare pentru locuitorii din Sydney, Australia, iar de atunci, scrisoarea este ținută în secret într-una dintre clădirile istorice ale orașului, Queen Victoria Building.

De asemenea, suverana a precizat că această scrisoare nu va putea fi deschisă decât peste 63 de ani, în anul 2085, fiind adresată Lordului Primar al orașului Sydney.

Salutări. Într-o zi potrivită care va fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d.Hr. vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din SYDNEY mesajul meu pentru ei”.

Scrisoarea a fost redactată în urmă cu 36 de ani, cu prilejul unei vizite de stat. Nimeni nu știe ce conține ea, nici măcar personalul reginei.

În timpul domniei sale, Regina Elisabeta a II-a a vizitat Australia de 16 ori, prima vizită având loc în 1954, după doi ani de când a devenit regină.

În 1999, suverana ar fi putut fi abolită, deoarece statul a organizat un referendum în urma căruia trebuia să se decidă dacă țara va deveni o republică. Cetățenii nu au fost, însă, de acord cu producerea acestei schimbări, iar regina a rămas șef de stat.

Acum, după decesul Reginei Elisabeta, Regele Charles al III-lea va fi reprezentat de guvernatorul general al țării, Dave Hurley.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Felicitări! Băiatul orfan din Argeș care a intrat și la Poliție, și la Drept!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Charles | Regele Charles | Regina Elisabeta a II-a

Ultimele articole