Se cere revenirea la măștile de protecție!

de | 14.07.2022 09:07 | Știri, Eveniment, Național

Organizația Mondială a Sănătății informează că numărul deceselor la nivel mondial provocate de COVID este în creștere serioasă și cere guvernelor să ia noi măsuri. Una din viitoarele măsuri impuse este obligativitatea purtării măștii de protecție și ventilarea spațiilor închise, scrie Sky News.

De asemenea, Tedros Adhanom Ghebreyesus , șeful OMS, , a informat că subvariantele Omicron continuă să genereze noi valuri de cazuri, spitalizări și decese în întreaga lume. El a recomandat guvernele din toată lumea să reia implementarea măsurilor precum folosirea măștii și îmbunătățirea ventilației.

În ultimul timp, mai multe guverne au renunțat aproape complet la restricțiile privind virusul COVID-19, în urma lansării cu succes a vaccinurilor. Din păcate, directorul general al organizației a subliniat că pandemia „nu este nici pe departe încheiată”.

Sunt îngrijorat de faptul că numărul cazurilor de COVID-19 continuă să crească – punând o presiune suplimentară asupra sistemelor de sănătate și a lucrătorilor din domeniul sănătății, care sunt încorsetați. Sunt, de asemenea, îngrijorat de tendința de creștere a numărului de decese”, a precizat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 56 de ani, mort după ce a căzut de pe bicicletă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19