1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Priboieni – bani pentru drumuri, apă şi canalizare

de | 14.07.2022 10:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

Comuna Priboieni primeste aproape 5 milioane de euro

Comuna Priboieni a depus două proiecte pentru a primi finanţare prin PNDL 3, ambele fiind pe lista celor acceptate, suma totală apropiindu-se de echivalentul a 5 milioane euro. Astfel, pe de o parte, localitatea va beneficia de o alocare de 16.783.496,28 lei, pentru investiţia „Proiect integrat pentru modernizarea și extinderea rețelei de canalizare menajeră și a rețelei de apă potabilă în comuna Priboieni județul Argeș”, proiect menit să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru locuitori, prin dezvoltarea infrastructurii de utilităţi publice.

De asemenea, venind în întâmpinarea nevoilor şi a solicitărilor cetăţenilor, a doua cerere de finanţare depusă de către echipa primarului Sorin Lupu vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere, localitatea primind 7.752.662,53 lei pentru implementarea obiectivului de investiţie „Modernizare străzi, comuna Priboieni, județul Argeș”.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Comuna Priboieni va avea pistă de biciclete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării | PNDL | Priboieni | Sorin Lupu

Ultimele articole