Se dorește lărgirea străzii Pinului din Bradu

de | 03.05.2022 12:31 | Știri, Administrație, Rural

În ultima ședință a Consiliului Local Bradu, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a avut ca subiect str. Pinului. Proiectul de hotărâre prevede trecerea din domeniul public al județului în cel al administrației publice locale a unei suprafețe de 188 mp. Respectiva bucată de teren, care se află în curtea serviciului de Gospodărire a Apei Argeș, este necesară pentru lărgirea arterei respective.

stroe dan bradu

”De mai mulți ani tot încercăm să obținem acest teren, iar acum am reușit să găsim înțelegere la președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Sperăm să avem sprijin și din partea consilierilor județeni, care să înețelagă necesitatea acestei hotărâri a CJ Argeș. Str. Pinului face legătura între str. Principală, care vine din drumul județean și cartierele de case din spatele Târgului Săptămânal. La acest moment este atât de îngustă încât nu au loc două mașini și se creau multe neplăceri din acest motiv.”, ne-a declarat primarul Dan Stroe.

Acesta a subliniat că lărgirea străzii Pinului vine ca un pas firesc în contextul în care se va crea sensul giratoriu la intrarea dinspre Pitești spre Bradu, în zona Târgului Săptămânal, pentru normalizarea traficului și sporirea siguranței șoferilor.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole