Se extinde zona de picnic din Lunca Argeșului

de | 16.05.2022 18:51 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria municipiului Pitești aduce o veste bună pentru locuitori! Zona de picnic din Parcul Lunca Argeșului va fi extinsă.

În perioada celor trei zile ale evenimentului Pitești Fest, organizat cu ocazia ediției a 30-a a Zilelor Municipiului Pitești, sunt așteptați sute de vizitatori. În Lunca Argeșului vor fi organizate spectacole de teatru și dans, concerte, parada păpușilor și street food.

Cu acest prilej, administrația publică a decis să mărească zona de picnic și să o doteze cu bănci, mese și alte accesorii specifice. Mai mult, având în vedere că foarte multe persoane își petrec timpul liber în natură, în Parcul Lunca Argeșului, zona de picnic va fi păstrată în acest fel pe tot parcursul verii.

Însă, Primăria Pitești atrage atenția asupra actelor de vandalism care au fost descoperite în urma Simfoniei Lalelelor și face apel la simțul civic al oamenilor. Cei care nu respectă legea, în acest sens, riscă amenzi usturătoare.

Luând în considerare, însă, actele de vandalism petrecute în această zonă, după cele trei zile ale festivalului „Simfonia Lalelelor” din acest an, municipalitatea face apel la simțul civic al celor ce vor dori să folosească obiectele puse la dispoziția cetățenilor, atrăgând atenția asupra sancțiunilor prevăzute de lege pentru acest comportament.
Parcurile și locurile frumoase din acest oraș, în care oamenii pot să se bucure de activități recreative, să socializeze și să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni, merită să fie păstrate și îngrijite, fiind un bun al nostru, al tuturor!
Piteștiul are nevoie ca locuitorii lui să-l iubească și să-i aprecieze frumusețea!
Pentru un oraș curat este nevoie de muncă în echipă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești.

Au renunțat la casă pentru a locui pe vase de croazieră! Motivul: e mai ieftin decât achitarea unui credit ipotecar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole