Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș!

de | 03.04.2022 18:59 | După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

Atenție, argeșeni! Distribuție Oltenia anunță că se vor executa lucrări programate în rețelele electrice, în săptămâna 4-8 aprilie, iar furnizarea cu energie electrică va fi oprită în mai multe localități din județul Argeș.

Lucrările sunt programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de șiguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite”, transmit reprezentanții Distribuție Oltenia.

Zonele afectate sunt următoarele:

curent intrerupt 1 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 2 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 3 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 4 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 5 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 6 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș! curent intrerupt 7 - Se ia curentul în Pitești, dar și în alte localități din Argeș!

Lucrările pot fi reprogramate în cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
▪ Întrarea în posturile de transformare,
▪ urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice,
▪ înlocuirea șiguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe.”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Distribuție Oltenia | Pitești