Un grup mare de Info Trafic Pitești și-a schimbat scopul! Află drama din spatele acestei decizii!

de | 03.04.2022 21:10 | Lifestyle, Pitești, Știri

Gest care arată sufletul mare al oamenilor din Pitești!

Unul dintre cele mai mari grupuri publice dedicate informațiilor din traficul din Pitești, grup cu peste 20.000 de membri, și-a schimbat total scopul și numele începând de ieri, devenind din „Info Trafic Pitești- Argeș” »»»» „Speranță pentru Alex Matei”.

Scopul aceste decizii drastice este acela de a ajuta familia unui băiețel din Pitești, care s-a născut cu o malformație congenitală numită CRANIOSTENOZĂ MULTIPLĂ (forma capului fiind una anormală).

Un băiețel atât de curajos încât, până acum la vârsta de 3 ani, a trecut deja cu bine peste 5 intervenții chirugicale (3 în România, una în Germania și ultima, în luna februarie, în SUA).

Anunțul public privind schimbarea a fost făcut chiar de către administratorul respectivului grup, Ana-Maria Marin:

Ana Maria MarinDragii noștri, am decis ca acest grup sa fie schimbat în totalitate! De astăzi, micuțul Alex, face parte din aceasta minunata familie, asa ca va rugam sa fiți alături de el, va rugăm să-l ajutați cu tot ceea ce puteți și doriți! Are în spate o poveste și doi părinți minunati, Larisa și Flavius, care lupta pentru el cu toate forțele posibile pentru ca să fie bine!”, a scris administratorul grupului.

 

 

Micuțul Alex a împlinit, sâmbătă, vârsta de 3 ani. Înainte de nașterea lui, părinții nu au știut nimic despre problemele de sănătate. Când a venit pe lume, băiețelul nu putea respira singur, având nevoie să fie intubat. Deși acasă îl așteptau cei dragi și o cameră pregătită încă dinaintea nașterii de către părinții lui, Alex și-a petrecut primele 4 luni într-un pătuț din spital, la Terapie Intensivă.  Au rumat apoi un șir lung de spitalizări și intervenții chirurgicale, atât în țara noastră, cât și în afara graniței.

În 3 ani de zile, Alex nu a avut nicio petrecere aniversară, așa cum toti copiii și părintii și-ar dori sa o aibă, anunță administratora grupului, explicând că atât la împlinirea vârstei de 1 ani, cât și la aniversarea de 2 ani, băiețelul a fost prin spitale. Inclusiv Slujba Botezului, povestește Ana-Maria Marin, a fost sâvârșită tot într-o unitate medicală.

Campanie grup Alex Matei

Un grup de 20.000 de oameni pentru o viață normală

Micuțul are nevoie, însă, de și mai multe intervenții pentru a duce o viață normală, iar părinții se simt, după atâtea eforturi, neputincioși deoarece costurile estimative sunt extrem de mari.

Costurile estimative ale unei operații din SUA sunt foarte mari, cea de anul acesta a costat aprox 55 000$, fara cheltuielile de drum, cazare, etc.(aceste costuri cresc de la an la an). Din pacate nu-și pot permite si doar cu ajutorul vostru oameni buni si cu inimă mare îl putem trece, prin donarea oricărei sume și un gând bun asupra lor” a transmis Ana-Maria Marin, cea care le este alături părinților lui Alex în această luptă și care, începând chiar de ieri, de când a schimbat identitatea grupului Info Trafic Pitești-Argeș a început o campanie acrebă, licitând, aproape din oră în oră, diferite produse destinate copiilor, urmând ca banii înacsați din vânzarea lor să ajungă la Alex. 

Toate detaliile despre cazul lui Alex le puteți găsi, de acum, pe „Speranță pentru Alex Matei”.

Cine are posbilitatea de a-l ajuta pe micuțul Alex și își dorește să dăruiească orice sumă, cât de mică, o poate face donând în contul asociației înființată pentru cazul său:

TITULAR : ASOCIAȚIA SPERANȚĂ PENTRU ALEX MATEI (CUI: 44143851)

IBAN RON: RO30 BREL 0002 0030 3585 0100 deschis la Libra Bank
IBAN EUR: RO19 BREL 0002 0030 3585 0201 deschis la Libra Bank
REVOLUT : 0756 957 299 SAU user @larisaghinea


Citiți, de asemnea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alex Matei | Germania | Pitești | SUA

Ultimele articole