Se oprește apa în Bascov! Ce zone sunt vizate

de | 25.11.2022 16:03 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Rural

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești anunță că luni, 28 noiembrie, va fi sistată apa potabilă în comuna Bascov, între orele 09:00-16:00, fiind vizați utilizatorii de pe străzile Serelor și Mierluşeşti.

Măsura va fi luată pentru efectuarea unor lucrări de racordare a rețelei noi de apă la intersecţia străzii Serelor cu strada Mierluşeşti.

Apă Canal 2000 SA roagă utilizatorii să își asigure rezerva minimă de apă.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, transmite societatea.

Utilizatorii se pot informa în timp real pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟.

Pentru informații ori sesizări, puteți contacta societatea la tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 SA: „Protejați contoarele de apă împotriva înghețului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole