Miercuri, 10 aprilie se oprește apa potabilă la Bascov

de | 08.04.2024 11:55 | Județean, Importante, Lifestyle

  • Atenție! Se oprește apa!

În data de 10 aprilie 2024, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din satul Glâmbocu, comuna Bascov, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în intervalul orar 9:00 – 24:00.

Afectaţi de această oprire vor fi utilizatorii din comuna Bascov, satele Glâmbocu (Glâmboc Deal, Glâmboc Vale, Glâmboc DN), Valea Ursului, Prislopu Mic, cu toate străzile adiacente acestora.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Consumatorilor li se recomandă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Call center apa canal

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Start înscrierilor în concursul ”Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Bascov | Societatea Apă Canal 2000 SA | Valea Ursului

Ultimele articole