anchetaonline.ro

Se repară unul dintre cele mai dezastruoase drumuri din Argeş!

de | 23.05.2022 12:49 | Rural, Administrație

  • Au început lucrările de reabilitare şi reparaţii pe DN 73D Mărăcineni – Boteni – Mioarele.

Drumul Naţional 73 D care porneşte din comuna Mărăcineni şi ajunge până la Boteni şi Mioarele şi-a câştigat renumele de a fi una dintre cele mai dezastruoase şosele din România. Cu asfaltul făcut praf, plin de gropi adânci şi noroaie, acesta numai a drum naţional nu arată, mai ales în zona Boteni-Mioarele, unde pământul a şi luat-o la vale cu tot cu şosea. Pentru reabilitarea acestui drum s-au făcut petiţii peste petiţii şi zeci de drumuri la autorităţi.

În februarie, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, împreună cu deputatul Simona Bucura Oprescu au convins conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București să vină în Argeş pentru a vedea cu ochii lor halul în care a ajuns acest drum şi pentru a înţelege urgenţa demarării lucrărilor de reabilitare. Mai mult, după vizitele CNAIR în teren, a urmat o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Se pare că demersurile reprezentanţilor judeţului au fost unele constructive, deoarece recent pe DN 73D Mărăcineni – Boteni – Mioarele au apărut la lucru utilajele. Iar rezultatele deja se văd, pentru că pe porţiuni întregi, pe care deja s-a intervenit, drumul este de nerecunoscut, asfaltul ca-n palmă, iar lucrările continuă.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună! Acești elevi vor primi mai mulți bani de la Guvern

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Boteni | București | CNAIR | Mărăcineni | Mioarele