Se suspendă compensarea cu 50 de bani a prețului carburanților de la 1 ianuarie 2023

de | 28.12.2022 13:17 | Știri, Economic, Național

Premierul Nicolae Ciucă a precizat în cursul zilei de miercuri, 28 decembrie, în cadrul ședinței de guvern, că de la data de 1 ianuarie 2023 se va suspenda măsură compensării prețului carburanților cu 50 de bani.

De asemenea, acesta a mai declarat că este pregătit să o reintroducă dacă prețurile vor crește, potrivit Digi24.


Trebuie să anunțăm că începând cu 1 ianuarie ea nu va mai funcționa, în schimb este doar o decizie de suspendare, Guvernul fiind pregătit ca în măsura în care prețurile vor avea o evoluție care să depășească puterea de cumpărare la nivelul cetățenilor să o aplicăm din nou”, a
precizat premierul.

De asemenea, acesta a spus că măsura a fost benefică.

Dacă inițial măsura nu părea una care să producă efecte, putem să constatăm că a fost o măsură bună. Prețul la carburant ajungând la cel de dinaintea aplicării măsurii”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Foto descriptiv/ Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi scumpiri de Anul Nou! Ce ne așteaptă din 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: