Noi scumpiri de Anul Nou! Ce ne așteaptă din 2023

de | 28.12.2022 12:32 | Știri, Economic, Național

Chiar dacă anul 2023 vine cu o mărire a veniturilor, scumpirile nu pot să lipsească. Atât țigările, băuturile alcoolice, cât și asigurările auto obligatorii, se vor majora de la 1 ianuarie, potrivit Digi24.

De asemenea, mâncarea, fie luată din supermarketuri, sau comandată la un restaurant, va costamai mult. Hotelurile își cresc și ele prețurile pentru cazare, toate cauzate de creșterea TVA-ul de la 5% la 9%.

E foarte dificil, fiindcă toate aceste majorări vin într-o perioadă în care oricum toate celelalte materii prime, utilități, chirii ș.a.m.d. sunt deja foarte sus. Și singurul care va suporta într-un final toate lucrurile astea este clientul final. Te gândești foarte mult dacă să mai ieși în oraș, să mai servești masa sau nu.”, spune Alexandru Muntean, manager cherhana, potrivit sursei citate.

Și pentru vicii românii vor scoate bani grei din buzunar. Țigările normale, cele electronice, berea fără alcool și până și băuturile carbogazoase cu zahăr vor costa mai mult.

Foto descriptiv.

Foto Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O bancă din România dispare de pe piață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: