anchetaonline.ro

Sediul Primăriei Mihăeşti – eficientizat energetic cu bani europeni prin PNRR

de | 11.07.2022 18:16 | Rural, Administrație

În cadrul PNRR, în Componenta 5 (Valul Renovării) sunt prevăzute subvenții de 2,2 miliarde de euro pentru investiții în creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale și publice. Administraţia locală a comunei Mihăeşti a decis să aplice pentru acest program şi să depună un proiect care vizează sediul primăriei.

Reabilitarea sediului administraţiei locale – peste 1 milion de lei

Consiliul Local a aprobat Proiectul „Creşterea eficienţei energetice a sediului Primăriei comunei Mihăeşti, comuna Mihaeşti, judeţul Argeş” și depunerea acestuia în cadrul apelului de proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), COMPONENTA C10 – Fondul Local, cu o valoare maximă eligibilă de 1.067.832,08 lei fără TVA aferentă cheltuielilor eligibile, sumă ce corespunde unei suprafețe desfășurate de 493 mp pentru lucrările de reabilitare energetică moderată.

De asemenea, consilierii locali din Mihăeşti au aprobat şi realizarea în comună a doua staţii de reîncărcare vehicule electrice cu două puncte, unul de 22 kw și unul 50 kw, primarul Andreea Crîmpiţă-Matei fiind mandatată să depună cererea de finanţare şi anexele la cererea de finantare pe platforma de investiții a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dar şi să semneze toate documentele necesare elaborarii si implementarii proiectului de investiții.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș: Tot mai aproape de prima autostradă care traversează munții!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: