Șeful unei instituții argeșene – în ipostaze inedite

de | 17.11.2023 12:31 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • Diana Lupaș a îmbrăcat un port dacic pentru a promova România la târgul de turism!

diana eftene2 - Șeful unei instituții argeșene - în ipostaze inedite

Șefa Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Diana Lupaș, a apărut la finele săptămânii trecute într-un costum de inspirație dacică.

Aceasta a îmbrăcat straiele specifice strămoșilor noștri pentru a promova, alături de soțul său, Claudiu Lupaș, comorile turistice ale României în cadrul târgului de profil de la Romexpo.

diana eftene1 - Șeful unei instituții argeșene - în ipostaze inedite

Claudiu Lupaș este vicepreședintele companiei Fontana Pietro din Schitu Golești, dar și proprietarul unei unități turistice din localitatea Chimindia, în apropiere de Deva, denumit Castelul Lupilor, amenajat într-un vechi conac, pe care acesta l-a restaurat.

De ce să iubim România?! Pentru că este locul pe care îl numim «acasă» și în care ne reîntoarcem cu drag și nerăbdare de oriunde mergem în lumea aceasta mare. Prin tradiții și obiceiuri, prin frumuseţea plaiurilor, prin tradiționala ospitalitate românească, România este unică și are cu ce se mândri! Turismul are un potențial fantastic și este într-o continuă creștere și dezvoltare, oferind oportunități unice pentru investitori și vizitatori. În plus, țara noastră are o istorie bogată și o cultură unică, și îi atrage pe turiștii care sunt interesați să afle mai multe despre acestea. Românii nu sunt transilvăneni, moldoveni sau munteni, ci toţi sunt VALAHI, cu spirit de DAC, care au știut să reînvie de-a lungul secolelor, în momentele cele mai grele. Împreună suntem mai puternici!”, este mesajul postat de către Claudiu Lupaș, alături de pozele în care apare împreună cu soția sa, Diana, ambii purtând costumații de daci autentici, din care nu lipsește nici stindardul strămoșilor, lupul dacic.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Eveniment de tradiție. Ionel Tudorache invitat piteștenii la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ”Zavaidoc”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole