Tânără căzută într-un tub de canalizare, salvată după două ore

de | 17.11.2023 11:35 | Național, Eveniment

Incident nefericit în judeţul Satu Mare. O tânără de 26 de ani a căzut într-un tub de canalizare și a rămas blocată, fiind scoasă de către echipajele de pompieri după o acţiune care a durat două ore. Tânăra a fost dusă la spital, deoarece a suferit răni la picioare.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în apropierea unui teren de sport din localitatea Vetiş.

Potrivit news.ro, în momentul incidentului, tânără era însoțită de un bărbat, el fiind cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Din păcate, din cauza tubului îngust, de aproximativ 50 cm, a fost nevoie și de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată.

După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare.

Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, acuzând dureri la picioare în urma căzăturii.

sursă foto satmarenii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Meteorologii ANM anunță intensificări ale vântului, ninsori și viscol

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Satu Mare