Selfie cu sticla de bere în fața sediului Jandarmeriei Brăila

de | 23.03.2024 18:18 | Național, Eveniment

Cea mai scumpă poză pentru trei frați, din Brăila, cu vârste între 16 şi 22 de ani. Ei au ajuns în atenția poliției și trebuie să plătească 1.500 de lei amendă, după ce au mers în fața sediului Jandarmeriei din Brăila pentru un selfie.

Potrivit obiectivbr.ro, incidentul a avut loc joi, în jurul orei 15.00, când cei trei au mers cu băuturi alcoolice în fața instituției pentru a face poze.

Unul dintre ei avea un pet de bere în mână, iar un al doilea o doză de 0,5 l. Cel care a făcut selfie a luat o gură din sticla de bere, iar apoi a pus-o jos.

Vezi video AICI.

Distracția a luat sfârșit când agentul de serviciu, care i-a observat pe camera de supraveghere, a ieșit din clădire să verifice dacă într-adevăr consumau alcool.

Cei trei brăileni au luat recipientele cu băutură și au dat să plece în grabă, însă jandarmul i-a „invitat” în clădire. Cum tinerii nu voiau să intre, jandarmul i-a luat de braț pe doi dintre ei și i-a condus în sediu.

Cel de-al treilea a rămas mai în spate, cu speranța că va putea să plece și să scape cu basma curată, însă jandarmul s-a întors după el, împreună cu un coleg, și a fost poftit și acesta în sediul instituției.

La control, asupra unuia dintre frați, a fost găsit un pliculeț cu o substanță albă, tip cristal.

În urma verificărilor, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță albă de tip cristal. «Fotografia» celor trei frați, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei”, a transmis Jandarmeria Brăila.

Sursă foto: captură video obiectivbr.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Câte zile libere mai au românii în 2024?

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila