S-a semnat contractul. Se caută soluții tehnice pentru a circula pe Transfăgărășan pe tot timpul anului

de | 27.02.2024 17:37 | Național, Economic

Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ianunță că a fost semnat astăzi contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF)pentru sectorul DN7C cuprins între km 104+000 și km 130+800.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol

”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărășanului!

Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (documentația de avizare a lucrărilor de intervenții) pentru sectorul DN7C cuprins între km 104+000 și km 130+800.

Compania RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT) și 12 luni pentru finalizarea contractului.

În baza acestui contract trebuie stabilite soluții tehnice a căror aplicare să permită circulația pe Transfăgărășan pentru o perioada de timp cât mai îndelungată (de preferat pe tot timpul anului), inclusiv pe secțiunea Piscul Negru – Cabana Bâlea Cascadă.

Soluțiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier”, a scris șeful CNAIR, Cristian Pistol, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cine a câștigat contractul? Transfăgărășanul ar putea fi deschis o perioadă mai lungă din an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transfăgărășan

Ultimele articole