Senatorul Dănuț Bica: „Tichetele de masă se majorează cu 50%: de la 20 la 30 de lei”

de | 23.06.2022 11:58 | Știri, Județean, Național, Politic

  • Senatorul Dănuț Bica vine cu o veste bună!

La începutul lunii, Senatul a adoptat legea care stabilește majorarea valorii tichetelor de masă acordate angajaților. „Pachetul de măsuri economico-sociale «Sprijin pentru România», prezentat de premierul PNL, Nicolae-Ionel Ciucă, a fost implementat rapid.

 

Tichetele de masă se majorează cu 50%: de la 20 lei la 30 lei. Parlamentul României a adoptat o nouă măsură din pachetul «Sprijin pentru România»: majorarea tichetelor de masă cu 50%.

 

Peste două treimi din măsurile prevăzute în acest pachet sunt active și produc deja efecte. 60% din pachetul «Sprijin pentru România» este pentru mediul de afaceri și investiții, iar 40% este pentru persoanele vulnerabile.”, a declarat senatorul liberal, Dănuț Bica.

 

La acest moment, valoarea unui tichet de masă este de 20,17 lei, ceea ce înseamnă că un angajat primește bonuri în valoare de 443,74 de lei aferente unei luni de activitate, adică 22 de zile lucrătoare.

După majorare, care se va aplica de la 1 iulie, valoarea lunară va fi de 660 de lei / per angajat.

 

Bica tichete masa

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica | Parlamentul României

Ultimele articole