Senatorul Ovidiu Puiu: „Unitatea și iubirea de patrie înseamnă întotdeauna victorie!”

de | 24.01.2024 14:05 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, 24 ianuarie 2024 se împlinesc 165 de ani de la Mica Unire.

Cu acest prilej la Pitești a avut loc o ceremonie cu depunere de coroane de flori, la care a participat și senatorul Ovidiu Puiu.

Am participat astăzi, cu ocazia celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, la ceremonia cu depunere de coroane de flori organizată la Pitești.

 

Acum 165 de ani, prin alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Țării Românești și al Moldovei, românii și-au îndeplinit idealul și au făcut primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar. ”Unirea e singura stare politică ce putea să ne asigure viitorul nostru!” spunea magistral Alexandru Ioan Cuza atunci și este la fel de valabil și astăzi.

 

La mulți ani, români! La mulți ani, România! Există o singură Românie și o singură patrie pentru toți românii. Să-i cinstim trecutul, să-i iubim pământul, să-i clădim un viitor mai bun!”, a transmis senatorul Ovidiu Puiu. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ovidiu Puiu